About us

 

Mylace is 7 jaar geleden op de Europese markt gekomen met een selecte, trendy en originele lijn van: Partywear, Lingerie, Clubwear en Accessories.

Ons succesverhaal begon 9 jaar terug in HongKong.
Intussen hebben wij onze eigen productie-faciliteiten in Azië, waardoor we snel kunnen inspelen op de nieuwste modetrends.

We brengen eigentijdse en flashy kleding met een prijs/kwaliteit verhouding zonder weerga.

Door onze unieke distributievorm, rechtstreeks van fabrikant naar consument, zonder tussenpersonen, en onze efficiënte, low-budget promotie- en marketingpolitiek, kunnen we trendy en originele kleding aan onklopbare prijzen aanbieden.

Ons assortiment wordt dagelijks ge-update en op onze website krijg je in één klik een overzicht van het aanbod en speciale promoties.

Betalingen gebeuren op een makkelijke en veilige manier, u heeft de keus om via PayPal te betalen of via bankoverschrijving.

Nadat uw betaling is binnengekomen op de rekening van Mylace, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd ( mocht het item tijdelijk niet in voorraad zijn in het land van bestelling, dan wordt u meteen op de hoogte gebracht, en wordt het item dezelfde dag vanuit één van onze andere dépôts in de Benelux verstuurd naar het land van de bestelling).

We hebben steeds voor elk wat wils. De 'one size' artikelen zijn niet in verschillende maten te verkrijgen.

Mylace steunt ' Amnesty International' en een deel van uw aankoopbedrag gaat naar deze fantastische organisatie, waarvoor alvast onze hartelijke dank!

Verder wensen wij u een aangename, virtuele rondgang in onze webshop, mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons ten allen tijde een mailtje sturen met uw vraag naar: mylace.lingerie@gmail.com en wij zorgen ervoor dat deze binnen de 24uur wordt beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Mylace
 


In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.
Uw ipadres is: 54.162.218.214
Copyright © 2017 Mylace. eCommerce enabled by ShopUpgraded.nl